Política

procés sobiranista

Turull es queixa que el govern espanyol negociés “amb els de les armes” i no vulgui fer-ho amb “els de les urnes”

El líder de JxSí al Parlament crida a tenir “mentalitat de batalla” per evitar que les “males arts” de l'Estat divideixin l'independentisme

El president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull, s'ha queixat aquest dimarts que l'Estat negociés en el seu moment “amb els de les armes”, en referència a ETA, i en canvi no vulgui fer-ho amb “els de les urnes”.

“Sembla que els fa més por les urnes que les armes, perquè amb els de les armes s'hi van asseure i van negociar”, ha etzibat en resposta a les declaracions del president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy. I és que el president del govern espanyol en funcions ha avisat de nou Carles Puigdemont que no negociarà la unitat d'Espanya tot i que superi la qüestió de confiança.

Durant l'esmorzar informatiu organitzat per Fòrum Europa, Turull ha cridat a tenir “mentalitat de batalla” per evitar que les “males arts” de l'Estat divideixin l'independentisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia