Política

política

Els diputats del PSOE també dubten de Pedro Sànchez

La majoria de diputats es mostren crítics amb l'estratègia del secretari general

Susana Díaz ja no descarta donar el pas per liderar el partit

L'enfrontament entre el líder del PSOE, Pedro Sànchez, i els barons crítics del partit s'ha estès als diputats socialistes, que han evidenciat la divisió en la reunió del grup parlamentari d'aquest dimarts.

En un debat a porta tancada que s'ha allargat més de dues hores, els diputats socialistes han mostrat les seves discrepàncies sobre la conveniència o no de convocar l'assemblea del partit, si bé les veus crítiques amb Ferran han estat majoritàries.

Onze de les quinze intervencions que hi ha hagut durant la reunió han estat contràries a l'estratègia de Sànchez, sobretot les provinents d'Andalusia. “La majoria ha expressat la seva voluntat que no es celebri el congrés en aquests moments”, ha indicat als mitjans el secretari de Política Federal i número 3 del PSOE, Antonio Pradas.

Entre els crítics reconeguts de Pedro Sànchez hi ha el diputat Eduardo Madina o la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, que aquest dimarts ja s'ha postulat com a possible relleu a l'actual líder dels socialistes. “Sempre estaré on em posin els meus companys”, ha assegurat.

A hores d'ara, el PSE d'Euskadi i el PSC són les dues úniques agrupacions locals del partit que donen suport a Pedro Sànchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia