Política

política

Aprovada la comissió d'investigació sobre l'operació Catalunya de Fernández Díaz

El ministre de l'Interior en funcions defensa el paper de la policia i recorda que les seves converses amb De Alfonso es van filtrar en plena campanya electoral

També acusa el PSOE de fer la “feina bruta” als independentistes

El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha lamentat aquest dimarts a la nit als passadissos del Congrés que el PSOE faci la “feina bruta” als independentistes convocant la comissió d'investigació sobre ell i l'anomenada Operació Catalunya.

La petició del PSOE ha comptat amb el vot favorable de tots els partits excepte el PP. “Estaré encantant de comparèixer si ho haig de fer”, ha afirmat Fernández Díaz als periodistes, que ha subratllat que per a ell la política és una cosa “seriosa” i ha recordat que l'última comissió d'investigació al Congrés dels Diputats es va convocar pels atemptats de l'11-M.

Fernández Díaz també ha defensat la feina de la policia espanyola, sortint al pas de les crítiques que s'han sentit al Congrés titllant-la de policia política, i ha considerat “lamentable” que es pugui dir que ha treballat per amagar casos de corrupció al PP.

Finalment, el ministre de l'Interior en funcions també ha recordat que les converses de fa dos anys entre ell i l'ara excap de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, en què presumptament conspiren per tacar el procés sobiranista català, es van tacar “en plena campanya electoral”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia