Política

política catalana

Trias rep l'alta i es recupera a casa seva de l'operació per una angina de pit

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona assegura que es troba “molt bé” i amb ganes de tornar a l'activitat “ben aviat”

El president del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut l'alta mèdica aquest dimecres després de ser sotmès diumenge a una operació d'urgència per una angina de pit a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Trias ja és a casa seva recuperant-se d'aquesta intervenció i ha assegurat a través del seu Twitter que es troba “molt bé” i amb ganes de reprendre l'activitat “ben aviat”.

A través de la xarxa social Trias ha explicat que aquest matí ha superat la prova d'esforç que li han practicat a l'hospital i que el seu cor “batega amb força”. “Encara donarem, ell i jo, molta guerra”, ha afegit.

Així mateix, el líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona també ha volgut donar les gràcies en general per les mostres de suport que ha rebut aquests dies i ha agraït el personal mèdic que l'ha atès, en especial la Unitat Coronària de la Vall d'Hebron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia