Política

Primàries del PDC a Barcelona

Mercè Homs guanya les eleccions per dirigir la federació de Barcelona del PDC

La candidata, que tenia el suport de Xavier Trias, obté el 57,5% dels vots

Teresa Pitarch queda en segon lloc amb el 28,58% de l'escrutini i Glòria Freixa en tercer amb el 13,94%

La regidora Mercè Homs ha guanyat aquest dissabte les eleccions per dirigir la federació de Barcelona del Partit Demòcrata Català (PDC) amb el 57,5 % dels vots. Les altres dues candidates, Teresa Pitarch i Glòria Freixa, han obtingut el 28,58 % i el 13,94 % dels vots, respectivament.

Un total de 6.408 militants, d'un cens de 10.424 persones, han participat a les eleccions territorials que han servit per escollir les direccions de nou comitès regionals del PDC (Barcelona Ciutat, Barcelona Comarques, Penedès, Tarragona, Terres de l'Ebre, Catalunya Central, Lleida, Alt Pirineu i Girona), a més d'agrupacions comarcals i de districte.

Barcelona Ciutat, l'única amb tres candidatures, era la plaça més disputada i se l'ha atribuït finalment Mercè Homs, germana del portaveu del partit al Congrés Francesc Homs. La seva candidatura tenia el suport de l'exalcalde i cap de files municipals de CiU, Xavier Trias.

En segon lloc ha quedat Pitarch, pròxima a l'exconseller Germà Gordó, i Freixa, del corrent Generació Llibertat, ha quedat en l'última posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia