Política

parlament

debat

JxSí diu que “no s'avergonyirà de les coincidències” amb l'oposició i reclama propostes de resolució “realistes”

Turull retreu als grups que rebutgessin els pressupostos del 2016 i que se centrin en les dades “negatives” del país

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí (JxSí), Jordi Turull, ha expressat la predisposició del seu grup a arribar enteses amb l'oposició durant el debat de política general sempre que presentin propostes de resolució “realistes”.

Així, en la línia del que ha assenyalat aquest dimecres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, Turull ha afirmat que “no s'avergonyiran de les coincidències amb altres partits si és pel bé de la gent”. “Facin el mateix”, ha afegit tot reclamant als grups que presentin textos realitzables perquè “no hi ha res pitjor que jugar amb la sensibilitat de la gent”.

Turull ha lamentat que l'oposició s'hagi centrat en les dades “negatives” en lloc de lloar, entre d'altres, l'anunci de la convocatòria de 7.000 places de funcionaris, i els ha retret que rebutgessin els pressupostos del 2016 i, per tant, privessin de 850 MEUR les arques de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia