Política

procés sobiranista

30.000 estelades aquesta nit al Camp Nou en suport a Carme Forcadell

La presidenta del Parlament assistirà a la llotja per presenciar el Barça-Manchester City

Serà el primer acte massiu al que assistirà després de fer-se pública la querella de la fiscalia

Desenes de voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'Associació de Juristes Drets repartiran 30.000 estelades als accessos del Camp Nou aquest dimecres abans del partit de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Manchester City.

L'acció és en suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i les institucions del món local i nacional “amenaçades pels atacs polítics i judicials” de l'Estat. Les entitats també volen reivindicar la llibertat d'expressió dels catalans “i els seus símbols” després que la delegació del govern espanyol a Madrid tractés de prohibir les estelades a la final de la Copa del Rei al maig i que la UEFA sancionés el Barça amb 150.000 per permetre aquests símbols independentistes al llarg de la darrera temporada.

Les entitats organitzadores de l'acció han demanat als seguidors que despleguin les estelades quan els jugadors saltin al terreny de joc abans d'iniciar-se el partit i també al minut 17 i 14 segons de la primera i segona part i volen dedicar crits d'independència a Forcadell. El matx que aquest dimecres enfrontarà el Barcelona i el Manchester City serà el primer acte massiu al qual assistirà la presidenta del Parlament.

L'acció també vol refermar el suport ciutadà a les institucions catalanes “amenaçades” per les resolucions judicials procedents de l'Estat, entre d'altres motius, per haver obert els ajuntaments durant el 12 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia