Política

El ple de les ordenances de Reus serà demà

Els grups municipals de l'Ajuntament de Reus debatran demà l'expedient d'ordenances del govern, amb una sèrie de modificacions respecte a les mesures negociades la setmana passada amb la CUP i que no van fructificar. Segons ha pogut saber Reusdigital.cat, el govern municipal té intenció d'incloure en l'expedient l'eliminació del 4% de descompte del pagament per avançat i de l'1,5% per domiciliació dels rebuts, dues de les propostes que el PSC va fer públiques la setmana passada i que tenen per objectiu equilibrar els gairebé 700.000 euros d'IBI que es deixaran de cobrar de l'hospital de Sant Joan.

Fonts municipals van estimar-se més ahir no entrar en detalls de l'expedient d'ordenances fiscals i no van confirmar unes mesures que es faran públiques aquesta tarda, tot just després de la comissió informativa de serveis econòmics. De fet, el document final de les ordenances encara no s'havia tancat ahir mentre s'espera de continuar converses amb els grups de l'oposició.

El ple de demà serà extraordinari, tindrà un sol punt a l'ordre del dia i començarà a les deu del matí. És previst que les mesures proposades puguin anar endavant, ja sigui amb el vot del PSC o de la CUP, que també s'havia mostrat contrària a mantenir descomptes del pagament per avançat dels impostos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia