Política

Planas, nova cap local del PDECat a la ciutat de Girona

La regidora d'Hisenda guanya Joan Matamala i relleva Joan Bagué

Maria Àngels Planas és la nova presidenta del comitè local del Partit Demòcrata Europeu Català a Girona i relleva al senador Joan Bagué, que ha estat l'últim cap local de CDC a la ciutat. Planas, que és regidora d'Hisenda a l'Ajuntament de Girona i membre de la junta de govern de la Diputació de Girona, va ser escollida pels associats al PDECat en l'assemblea que va fer el partit dijous a la nit per davant de l'altre candidat, Joan Matamala, conegut per la Fundació Llibreria Les Voltes. Concretament, la candidatura de Planas va rebre 33 vots i la de Matamala, 16. La nova cap local va destacar ahir que molts associats recents no van poder votar perquè feia poc que eren al partit. De fet, Planas explica que un dels seus principals objectius és “anar a recuperar la gent que s'ha perdut amb el canvi de partit”, en alguns casos per desconeixement. També es vol “anar a buscar nous simpatitzants amb els nous valors i objectius del nou partit, tenint la independència al capdavant”. Planas també es marca com un dels principals objectius, com és lògic, “ajudar l'alcaldessa a revalidar l'alcaldia el 2019”.

Nova executiva

La nova executiva de Planas inclou onze membres, a més d'ella, que es repartiran les diferents àrees. Es tracta de: Jordi Bobet, Maria Bagué, Carles Mullero, Marta Cullell, Anna Solés, Albert Ballesta, Rosa Moneny, Carles Bonaventura, Anna Castellví, Joan Xifra i Josep Pujol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia