Política

diada de la constitució

Millo defensa a Lleida la validesa de la Constitució

El delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Enric Millo, va aprofitar ahir els actes de commemoració de la Constitució que va presidir a la Subdelegació del Govern espanyol a Lleida per insistir en la necessitat de recuperar la lleialtat institucional i el diàleg entre el govern estatal i la Generalitat. Millo va interpel·lar directament el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui va demanar que “no tingui por, malgrat les pressions del sector més separatista”. “Convido el president a fer sentir la veu de Catalunya, però a fer sentir la veu de tots els catalans, no pas la d'una part”. Millo va insistir en aquesta idea afirmant que el president de la Generalitat ha de demostrar la seva voluntat de diàleg. “Li demano que no aïlli Catalunya, que no aïlli als catalans”, va recalcar el delegat.

Tant Millo com la subdelegada a Lleida, Inma Manso, en un breu parlament, van subratllar la validesa de la Constitució com una eina encara necessària per a la convivència dels espanyols.

L'acte va tenir la presència de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, del bisbe Salvador Giménez i dels parlamentaris i regidors, sobretot del PP i Ciutadans. Millo havia presidit abans un acte similar a Tarragona i avui farà el mateix a Girona. A l'acte no hi va assistir cap representant de partits d'esquerres ni d'altres institucions lleidatanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia