Política

CiU de Salt posa l'ajut de millora d'edificis com a “condició bàsica” per al pressupost

El portaveu del principal grup a l'oposició de Salt, CiU, Jaume Torramadé, diu que la “condició bàsica” que posen a l'equip de govern d'ERC i IpS-CUP per donar suport al pressupost és que aquest inclogui una partida per rehabilitar elements comuns d'edificis privats de 260.000 euros, la mateix xifra que l'any passat, però llavors la Generalitat n'aportava el 50% dins del pla Salt70, que ja ha acabat. Torramadé considera que això “no pot repercutir en el ciutadà” i que, per tant, el consistori no només hi ha de destinar 130.000 euros com fins ara, sinó cobrir també la part que finançava la Generalitat. El portaveu de CiU recorda que aquesta línia d'ajuts la van engegar quan eren al govern a partir d'una rebaixa dels sous dels càrrecs de govern i que per ells és un “tema bàsic”, a què no renunciaran. “Les comunitats han de tenir dotacions per fer millores”, subratlla Torramadé, que recorda que, l'any passat, CiU va votar sí al pressupost després que l'equip de govern signés el seu compromís a continuar amb aquesta línia d'ajuts. “Han tingut tot un any per preveure-ho.”

Torramadé deixa clar que, fins ara, no ha rebut cap informació sobre el pressupost –“sorprèn que som a mitjan gener i no hi hagi hagut encara cap proposta”– i, per tant, no sap si hi inclou aquesta partida o no, i remarca que aquesta és una “condició necessària però no suficient” per al seu sí als comptes, ja que també dependrà de la resta de línia dels comptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia