Política

parlament

pressupostos

ICV reclama desvincular el referèndum de la negociació pels pressupostos

La formació registra dues preguntes a la CE per investigar la pujada del preu de la llum i el decret del govern espanyol sobre clàusules sòl

El portaveu d'ICV, Ernest Urtasun, ha reclamat “no vincular” la consecució del referèndum amb la negociació pels pressupostos. En roda de premsa, ha dit que l'“objectiu principal” per als propers mesos ha de ser guanyar el referèndum i no vincular-ho amb l'estabilitat del Govern. Ha considerat que cada negociació pressupostària es troba un “problema molt gran” i ha fet una crida a centrar-se en l'encàrrec de treballar pel referèndum.

D'altra banda, ha explicat que han registrat dues preguntes a la Comissió Europea (CE) per investigar la pujada del preu de la llum i l'acord PP-PSOE sobre clàusules sòl en considerar que el primer pot ser el resultat de la “posició dominant” de les grans elèctriques i el segon per no ajustar-se a la sentència de la justícia europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia