Política

Domènech veu “normal” la mobilització del 6-F perquè s'està produint una “injustícia flagrant”

El portaveu d'En Comú Podem al Congrés atribueix la situació a la “incapacitat” de gran part de la classe política espanyola

El diputat no serà dilluns a la manifestació però trasllada el seu suport als encausats

El portaveu d'En Comú Podem (ECP) al Congrés dels Diputats, Xavier Domènech, considera que la mobilització prevista per dilluns en suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) és “normal”, perquè s'està cometent una “injustícia flagrant” contra els tres encausats.

El líder dels comuns a Madrid ha lamentat que s'hagi arribat a aquesta situació “injusta” i que atribueix a la “incapacitat” de gran part de la classe política espanyola i el govern de Rajoy per solucionar a través de la política la qüestió catalana.

Domènech veu “normal” la important mobilització que hi haurà el 6 de febrer i ha tornat a posar de manifest que es tracta d'una qüestió política.

En aquest sentit, ha assenyalat que mentre a Catalunya un 80% de la població“clama” per poder exercir el dret a decidir el govern del Partit Popular “es tanca a qualsevol diàleg”. “El que no pot fer el govern de l'Estat és amagar-se darrera les normes jurídiques, i negar qualsevol diàleg”, ha afegit.

Tot i que dilluns no serà present a la manifestació en suport a Mas, Rigau i Ortega, el líder d'ECP, Xavier Domènech, ha expressat el suport als tres encausats pel 9-N que han de declarar davant el TSJC. Domènech ha confirmat, però, la presència de diversos càrrecs del partit que acompanyaran la comitiva fins a les portes dels jutjats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia