Política

judici al 9-n

premsa nacional

Els digitals espanyols obren portada amb el judici pel 9-N

El judici a Mas, Ortega i Rigau encapçala la portada digital de El País . L'article obre amb el titular que l'expresident “al·lega que el Constitucional no va advertir de les conseqüències de celebrar el 9-N”. En el cos del text, a més de remarcar que els encausats s'han “limitat” a respondre les preguntes del seu advocat, també es ressalten les paraules de Mas assegurant que el dia de la consulta “no hi va haver ànim de cometre cap delicte ni desobeir a ningú”.

El judici també ocupa la portada del diari El Mundo, que titula: “Artur Mas: Vaig ser el responsable de tot el 9-N” . En l'article es destaca que “tal i com estava previst”, Mas, Ortega i Rigau han assegurat que el govern “no tenia capacitat” per tirar endavant el procés participatiu” i per això va comptar amb “voluntaris”.

L'ABC i La Razón també obren el seu web amb el judici pel 9-N. L'ABC ha fet un titular semblant al del diari El País: “Mas assegura que ningú els va advertir de les conseqüències de desobeir el TC”, sentencia. També destaca que Mas “només” ha respost a les preguntes de la defensa. Per la seva banda, a La Razon es segueix la mateixa línia de El Mundo: “Artur Mas, sobre el 9-N: Jo vaig ser el responsable de tot”. I destaca que l'expresident ha “rebutjat” contestar a cap pregunta de la Fiscalia



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia