Política

Xavier Garcia Albiol

coordinador general del PPC

“Mas ha tingut una actitud molt covarda davant el jutge”

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, ha titllat de “covard” el comportament de Mas en la primera jornada del judici pel 9-N. “La gallardia que mostra al carrer i el treure pit han desaparegut quan s'ha assegut davant el jutge. Només ha contestat les preguntes fàcils de la seva defensa”, ha criticat Albiol.

“Crec que ha tingut una actitud molt covarda. S'ha de ser valent al carrer i també davant el jutge, i Mas no ho està essent”, ha insistit el coordinador general del PPC, que també ha volgut posar sobre la taula “la manca d'arguments” de l'expresident de la Generalitat en la seva declaració, conjuntament amb Joana Ortega i Irene Rigau.

Sobre la concentració pel 6-F a l'exterior dels TSJC, Albiol l'ha considerat “absolutament minoritària”. “Catalunya avui no s'ha parat i això demostra, una vegada més, la pèrdua de la capacitat de mobilització del món independentista”, ha valorat el coordinador general del PPC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.