Política

parlament

procés sobiranista

El Govern veu “desaforada” la crítica a la reforma del reglament del Parlament i evitarà “entrar en el joc” de replicar

Munté ironitza assegurant que l'oposició veu la modificació com “una cosa subversiva i malèvola”

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Neus Munté, ha considerat aquest dilluns que les crítiques que l'oposició està fent a la proposta de JxSí per modificar el reglament del Parlament són “molt desaforades”. És per això que ha avisat que l'Executiu prefereix evitar replicar-los i “no entrarà en el joc” dels que situen la reforma “com cosa subversiva i malèvola”.

A més, Munté ha remarcat que, a criteri seu, el que proposa JxSí “inclou modificacions que ja contemplen la majoria de reglaments de parlaments –autonòmics- o el mateix Congrés dels Diputats”. “És una proposta perfectament adequada”, ha dit.

La valoració de Munté arriba després que l'oposició hagi criticat que la Mesa del Parlament hagi rebutjat les peticions de reconsideració de C's, PSC i PPC a l'admissió a tràmit “condicionada” de la reforma del reglament que va registrar JxSí i que permetria la tramitació per lectura única de la llei de transitorietat jurídica si es tramita com a proposició de llei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.