Política

política

Per error, C'S vota en contra i tomba 600 esmenes de l'oposició

Havien de votar a favor i ho han fet en contra, i això vol dir que per l'equivocació de Ciutadans, cauen 600 esmenes de l'oposició als pressupostos que havien estat aprovades en comissió

Han dit no quan volien dir sí. Un error de Ciutadans ha provocat que no s'aprovessin avui fins a 600 esmenes als pressupostos. Són la meitat del total de 1.200 que havia presentat l'oposició i que havien estat aprovades en la Comissió d'Economia, segons han indicat fonts parlamentàries. Des de C's han explicat que la seva intenció era votar a favor de les esmenes però que per error hi han votat en contra, com també ha fet JxSí, provocant que no prosperessin. L'aprovació d'aquestes propostes en comissió havia generat polèmica ja que l'oposició remarcava que la seva incorporació al dictamen obligava el Govern a donar-ne compliment, mentre que aquest defensava que no es podrien aplicar i que eren un “brindis al sol”, en paraules del portaveu parlamentari adjunt de JxSí, Roger Torrent. El Govern havia quantificat en entre 6.000 i 7.000 milions d'euros el cost que implicarien el total de les 1.200 aprovades en comissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia