Política

Política

Camacho s'acomiada de la presidència del PP català augurant la “derrota” del procés independentista aquest any

La popular insta Albiol a tornar a fer del partit popular un partit “guanyador” a Catalunya i rebutja el “desafiament” del referèndum

La fins aquest dissabte presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha augurat que “la derrota del procés es produirà aquest any” i ha afegit que també tindrà lloc el darrer “desafiament” amb la intenció de celebrar un referèndum o unes eleccions plebiscitàries. En el seu discurs de comiat després de vuit anys en la presidència en el marc del 14è Congrés, Camacho ha dit que a alguns “se'ls ha vist el veritable rostre” amb la proposta de modificació del reglament del Parlament per aprovar una llei de transitorietat i “incomplir la llei de forma manifesta”.

En clau interna, Camacho ha destacat la “millor etapa” de la seva vida i del partit i ha instat el futur president, Xavier García Albiol, a tornar a fer del PP un partit “guanyador”. Tot i això, ha assegurat que “qui ha perdut és l'independentisme, Mas, Junqueras, Puigdemont i tots els que volen separar Catalunya”.

El PP català arrenca avui i fins diumenge el seu XIV congrés, en què es proclamarà Xavier García Albiol nou president el partit, amb l'objectiu de “rellançar” el projecte popular en el “post procés independentista” i aconseguir erigir-lo en el referent no sobiranista a Catalunya.

La màxima expressió de la nova etapa serà no només l'ascens definitiu d'Albiol, sinó també el fins ara portaveu adjunt al Parlament català, Santi Rodríguez, que serà finalment el nou secretari general del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia