L'Ajuntament de Sallent demana que es retirin els càrrecs als 8 de Reus

L'Ajuntament de Sallent ha demanat al de Reus que retiri les denúncies que va interposar als vuit joves que al mes de juliol passat van protestar en el ple municipal pel polèmic pla urbanístic de la Sedera. El ple municipal de Sallent ha aprovat la moció presentada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), en què es demanava la retirada de la denúncia judicial.

El Grup de Suport per l'Absolució dels 8 de Reus ha valorat molt positivament l'acció de l'Ajuntament de Sallent (que va tenir els vots favorables del PSC), com també la decisió del d'Arenys de Munt de debatre aquest afer en el ple que ha convocat el proper dissabte. L'assemblea extraordinària que la CUP va convocar a Tarragona el 18 d'octubre passat va aprovar per unanimitat una proposta de la CUP de Reus de presentar als ajuntaments de tot Catalunya on la candidatura està representada mocions on s'exigeixi la retirada dels càrrecs judicials als 8 de Reus. El 24 de juliol, vuit joves de Reus, entre els quals hi havia cinc menors d'edat, van ser desallotjats del ple de l'Ajuntament per la Guàrdia Urbana després que intentessin desplegar una pancarta contra el pla urbanístic de la Sedera. El desallotjament va acabar amb dos policies ferits, un amb un dit trencat, i l'altre amb algunes lesions en una mà. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Reus va denunciar aquests fets a la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries