Política

judicialització del procés

TSJC cita a declarar Forcadell i Simó el 8 de maig i inclou Nuet com a investigat

La magistrada afegeix a la querella el diputat de Catalunya Sí Que es Pot (CSQP) tot i que la fiscalia el descartés

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat a declarar com a investigats la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres de la Mesa Lluís Corominas, Anna Simó i Ramona Barrufet, així com Joan Josep Nuet (CSQP), contra qui no es querellava la Fiscalia.  Poc després de fer-se pública aquesta informació, el secretari tercer de la Mesa del Parlament Joan Josep Nuet ha reafirmat la seva innocència a la xarxa a través d'un tuit .

Segons fonts jurídiques, la magistrada del TSJC Maria Eugènia Alegret ha citat a declarar aquests cinc investigats, arran de la querella de la Fiscalia que els acusa de desobeir al Tribunal Constitucional en permetre que el Parlament votés dues resolucions a favor d'un referèndum independentista.

Alegret ha citat per al dia 8 de maig pròxim la compareixença de Forcadell i Simó (ERC), per al 12 de maig la de Corominas i Barrufet, els dos del PDeCAT, i la de Nuet per al 23 de maig, dia en què li comunicarà la seva situació d'investigat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia