Política

Municipal

El PDeCAT de l'Escala vol fer fora Puga (PSC)

Bosch busca complicitats per poder presentar una moció de censura

El líder del PDeCAT a l'Escala, Robert Bosch, està maniobrant per obtenir les complicitats necessàries per fer fora del govern el grup socialista, encapçalat per Víctor Puga.

El PSC disposa actualment de vuit regidors, una força majoritària que li permet maniobrar amb relativa comoditat. Els grups de l'oposició, per la seva banda, en sumen nou, tot i que la diversitat de tendències polítiques no feia fins ara que pogués comptar just per gaire res. Actualment, el grup de l'oposició amb més regidors és el de CiU, format únicament per regidors del PDeCAT, que en té quatre. El grup municipal de Junts per l'Escala-ERC està format per tres regidors i amb ells, el PDeCAT vol buscar ara els seus aliats principals.

Per sumar, però, no en fan prou, atès que les dues formacions nacionalistes són insuficients (set regidors) per sobreposar-se al pes majoritari del grup del PSC. Així, doncs, el principal grup de l'oposició està sondejant també el regidor del PP, amb qui es podria entendre si li donés suport encara que se li fes lloc dins del nou govern. Així mateix, també els cal la complicitat del regidor no adscrit, Àngel Rodríguez, que ha donat suport al govern diversos cops sense entrar a formar-ne part en aquest mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia