Política

procés sobiranista

Puigdemont i Iglesias es reuneixen a Madrid just abans de la conferència

En la trobada també hi ha assistit el portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit amb el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech, al Centre Cultural Blanquerna just abans de la conferència en què el Govern farà l'últim intent de referèndum pactat, segons ha pogut saber l'ACN.

Iglesias és l'únic líder d'un partit estatal que assisteix a la conferència que pronunciaran aquesta tarda el president Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Exteriors, Raül Romeva.

L'objectiu de l'executiu català és exposar la proposta de referèndum pactat davant la societat espanyola seguint el mateix format de la xerrada al Parlament Europeu. Els tres membres del Govern també es trobaran amb l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que ha rebut moltes crítiques, especialment del PP, per haver llogat l'auditori Caja de Música al Govern.

Segons fonts del Govern i dels comuns, en la reunió, que s'ha allargat una hora, s'ha analitzat la situació política espanyola actual i Podem ha explicat la seva proposta de moció de censura al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Per la seva banda, Puigdemont ha exposat la voluntat del Govern de fer un referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia