Política

Política

El PDeCAT presenta les setze executives locals que té a Osona

El Partit Demòcrata aspira a tenir-ne vint o vint-i-dues a la comarca al final d’any

El PDeCAT va presentar ahir a Vic els presidents de les setze executives locals que fins ara té constituïdes a Osona, les quals representen dinou municipis d’aquesta comarca i del Lluçanès. L’objectiu que s’ha fixat el Partit Demòcrata, però, és arribar a tenir-ne vint o vint-i-dues al final d’any. Ignasi Puig, president de l’executiva comarcal del PDeCAT a Osona, va dir que les executives locals han d’aspirar a representar almenys el 50% dels municipis de la comarca.

La constitució de les setze executives locals s’ha fet amb celeritat des del novembre (es constituïen les de Vic, Prats de Lluçanès i Seva) fins a aquest mes, quan s’ha format la de Taradell. La rapidesa es deu, segons Puig, al referèndum del setembre i al fet que només falten dos anys per a les municipals. “Volem ampliar la nostra hegemonia i recuperar l’espai polític”, va dir el president comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia