Política

municipal

relleu

Carles Gutiérrez agafa el relleu de l’alcaldia de Quart

El veterà del socialisme gironí Pere Cabarrocas es va acomiadar assegurant que, tot i plegar del consistori, mai no deixarà de fer política municipal

Carles Gutiérrez va ser nomenat ahir nou alcalde de Quart amb els vots dels membres de l’equip de govern, format pels regidors dels grups municipals del PSC-Candidatura de Progrés i Quart Actiu. En un ple extraordinari que es va fer ahir en un ambient molt familiar, es va fer efectiu el principal acord del pacte de govern a què van arribar els dos grups: el traspàs de l’alcaldia a meitat de mandat per part de Pere Cabarrocas a Carles Gutiérrez, de Quart Actiu, que fins ara havia estat tinent d’alcalde.

Cabarrocas, que ha estat 34 anys vinculat a l’Ajuntament de Quart, 26 dels quals com a alcalde i vuit com a regidor, va assegurar ahir, en el discurs de comiat, que si bé deixa el consistori mai no deixarà de fer política municipal, com a veí del poble. L’exalcalde va destacar que, després de tots aquests anys, els veïns de la població gaudeixen d’unes millors condicions de vida i que el poble s’ha modernitzat. El nou alcalde, que va agrair la tasca de Cabarrocas, va indicar que el projecte de Quart Actiu creix dia a dia i es va comprometre a treballar amb força per al poble.

LA XIFRA

34
anys
ha estat Cabarrocas treballant per al consistori: 26 com a alcalde i vuit com a regidor.

Un canvi pactat i un d’imprevist

El pacte de govern entre el grup Independents per Quart-PSC-Candidatura de Progrés (IPQ-PSC-CP) i Quart Actiu-Activisme Municipal (QA-ACM) preveia el relleu al capdavant de l’alcaldia passats dos anys de mandat. Cabarrocas va presentar fa una setmana, en el decurs d’un ple ordinari, la renúncia al càrrec d’alcalde. De fet, en aquesta darrera setmana Carles Gutiérrez ja ha fet les funcions d’alcalde accidental. Avui Cabarrocas presentarà la renúncia com a conseller al Consell Comarcal del Gironès i el dia 22, com a regidor. La regidoria que deixa vacant Cabarrocas serà ocupada per Rosa Rosell, que va anar de número cinc a les llistes de Cabarrocas i ahir va ser present entre el públic. D’altra banda, Isidre Alis, portaveu del grup municipal del PDeCAT de Quart, va deixar recentment el càrrec de regidor després de dos anys a l’oposició. El seu lloc l’ocuparà Jordi Batlle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia