Política

OPERACIÓ CATALUNYA

“Pregaria que aquells que denunciem la corrupció siguem protegits”

Victoria Álvarez, ex-parella de Jordi Pujol Ferrusola, es queixa que la comissió d’investigació anterior, i a propòsit de les gravacions de La Camarga, “no hagi servit per a res”

Acusa Sánchez-Camacho de ser una “mentidera i una traïdora”

Ella, explica, va parlar per explicar-li irregularitats de la casa dels Pujol, no per acabar a picota

Seguiu-lo en directe a El Punt Avui digital

L’ex-parella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, que va saltar a la “fama” per les seves acusacions als Pujol en el marc d’una conversa amb la popular Alícia Sánchez-Camacho, que suposadament era privada i que va ser enregistrada, ha intervingut a la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya, al Parlament. Una intervenció aspra i queixosa. Està convençuda, ha dit, que no serveix per a res, que només serveix allò que es denuncia als tribunals. “Jo no denuncio Alícia Sánchez-Camacho perquè no tinc diners, perquè de ser una empresària d’èxit he passat a no tenir res... No tinc feina i estic morta socialment.” “Estic patint un munt de salvatjades, fins al dia d’avui, per haver denunciat uns comportaments corruptes! I tot això per aquesta tia, Sánchez-Camacho. I dic tia per no dir una altra cosa... No tinc feina, ni tinc diners, i a sobre rebo amenaces constantment. I les amenaces, com a bones amenaces, són anònimes.” A preguntes dels grups sobre les amenaces, ha dit: “No he dit que m’amenacin els Pujol, però penso que si he denunciat els Pujol és lògic pensar que les amenaces veuen del seu entorn.”

Victoria Álvarez ha insistit que hi ha molts noms interessants que haurien d’aparèixer a la comissió, com el del socialista José Zaragoza. I ha insistit ha assenyalar: “El Partit Popular ho sabia, que es gravava, i els socialistes van posar els micròfons.” Ha comentat: “Aquí s’ha dit que Alícia era una mentidera, jo dic que és mentidora i traïdora. És una traïdora amb el PP, amb mi, amb el país.” Ara, diu, José Zaragoza i Sánchez-Camacho tenen responsabilitat per igual, “però qui va gravar i qui va difondre o vendre és Francisco Marco, de Método 3.”

I ha tornat a repetir: “Aquí no et pots defensar si no tens diners! Només poden accedir els que els que en tenen i els seus amics.” Amb cert sarcasme ha recomanat als grups que es llegeixin els documents dels documents dels jutges, enlloc de fer atenció a “teories conspiratòries”. Tot això de la corrupció, ha dit “és molt més senzill.”

Ha estat molt agre en el moment d’afirmar que no se li pot recriminar no haver denunciat abans els Pujol. “Però vostès saben qui eren els Pujol? Denunciar-ho jo, sola? Però sí quan Maragall va parlar del 3% tothom ho sabia! Són la màfia! vaig parlar quan vaig creure que no perillava la meva integritat ni la de la gent del meu voltant.” “I no he cobrat res de ningú, tant de bo hagués cobrat...!”, ha dit irònicament. Per tancar: “El que he suportat aquests cinc anys pocs ho podrien suportar. Denuncies la corrupció i et quedes sol. Pregaria que aquells que denunciem la corrupció siguem protegits.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona