Política

municipal

l'afer de les multes

Ros assegura que no té cap multa prescrita

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, assegura que no té cap multa prescrita i que les denúncies que li han posat per infraccions de trànsit les ha pagat dins els terminis establerts amb l’excepció d’una que va ser anul·lada un cop verificades les al·legacions que va presentar.

Àngel Ros va fer públic dissabte passat, dia festiu, i mitjançant les xarxes socials, la fotografia d’un document de l’Ajuntament de Lleida signat per la cap de secció de Gestió Tributària i Multes, Esperanza Lasheras, en què s’afirma que un cop consultats els fitxers informàtics de la Paeria des de l’any 2002, només s’han tramitat sis multes de circulació a nom d’Àngel Ros i Domingo des del 2007. I totes han estat pagades, amb imports que oscil·len entre els 40 i els 60 euros, amb l’excepció d’una, de l’any 2009, que es va anul·lar “per les proves aportades pel recurrent”, segons el document.

Al missatge de Ros penjat a les xarxes socials es podia llegir: “S’ha parlat de multes, prescripcions i noms. Però la realitat sembla que és diferent. Valoro emprendre accions contra les difamacions.”

Aquesta és la resposta personal de l’alcalde a les denúncies que el grup del Comú ha presentat a la fiscalia anticorrupció, Oficina Antifrau i al Consell General del Poder Judicial per la prescripció intencionada de multes a càrrecs electes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.