Política

operació diàleg

Albiol celebra que la Guàrdia Civil defensi “la democràcia i la llibertat”

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha celebrat aquest dimecres que la Guàrdia Civil “actuï per defensar la democràcia i la llibertat” a Catalunya, després de transcendir que el cos policial ha citat com a testimonis diversos funcionaris de la Generalitat per la campanya institucional per incentivar la inscripció en el registre de catalans en l’exterior. En declaracions als mitjans en el Parlament, el líder popular ha dit que desconeix aquestes actuacions però que, “si fos així, és perquè la Guàrdia Civil i la resta de cossos policials garanteixen que a Catalunya es pot seguir vivint en democràcia i llibertat”.

“Això em fa estar molt tranquil”, ha dit, davant del que ha anomenat “il·legalitats” que el Govern manifesta que vol cometre amb el referèndum anunciat per l’1 d’octubre i davant la pressió que, segons ell, es vol exercir en els treballadors públics. Segons ell, el Govern està actuant “amb covardia, fent grans anuncis però sense signar un sol document”, i tractant de traslladar la càrrega als ajuntaments i els funcionaris municipals, dels quals, també ha dit, s’estan posant en risc els llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia