Política

Setge al procés sobiranista

El PP reclama al PSC que trenqui amb Ada Colau per “cedir a les pressions independentistes”

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha reclamat al PSC de l’Ajuntament de Barcelona que trenqui el pacte amb l’alcaldessa Ada Colau perquè s’ha plegat a l’independentisme.

Després de participar en un recorregut per Las Rozas juntament amb el secretari general del PP de Madrid, Ángel Garrido, i l’alcalde de la localitat, José de la Uz, Levy ha subratllat que Colau ha “cedit a les pressions independentistes”.

El ple de l’Ajuntament de Barcelona va rebutjar ahir una proposta del PP contrària al suport municipal al referèndum d’independència de Catalunya, en una votació en la qual els regidors del PSC es van desmarcar dels de Barcelona En Comú de l’alcaldessa Ada Colau i van donar suport a la moció dels populars. Levy ha assenyalat que “sorprèn” que hi hagi una coalició al consistori de Barcelona amb el PSC, un pacte que ha demanat als socialistes que trenquin ja que “no es pot estar a tot arreu”.

“No val que Pedro Sánchez digui que té un projecte per Espanya si permet aquest pacte”, ha subratllat la dirigent popular a l’hora que ha reclamat al líder del PSOE que digui “clarament als alcaldes socialistes que no es pot fer el joc a l’independentisme”. “No es poden cedir els espais municipals a una consulta il·legal, que el projecte per al país el defensi també per a Catalunya. No val sostreure’s quan hi ha problemes”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona