Política

Manresa eixuga dèficit demanant 1,5 milions al banc

L’equip de govern de Manresa (de CDC i ERC) portarà al ple de demà l’aprovació de la concertació d’una operació de préstec per cobrir el romanent de tresoreria negatiu de l’exercici 2016, per un import global d’1.493.761,25 euros.

Segons va explicar el regidor d’Hisenda de Manresa, Josep Maria Sala, el passat mes de març en la conferència de premsa per explicar el tancament del pressupost del 2016, el dèficit es deu principalment a l’impagament d’impostos per part de ciutadans, empreses i comerços. L’Ajuntament havia previst que aquesta carpeta podia representar set milions d’euros durant el 2016, però finalment en van ser 8,5, i aquest desquadrament és el que va fer que el pressupost quedés coix.

A banda del dèficit, en el ple també es debatrà la modificació del contracte de concessió de la zona blava de Manresa, que consisteix en l’ampliació del nombre de places –que es va aprovar en el ple del mes de març–, la incorporació de la zona verda al contracte i la modificació del règim econòmic financer del contracte, segons l’ordre el dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia