Política

municipal

balanç de govern

ERC acusa Ros d’opacitat i d’incomplir els compromisos

El grup municipal d’ERC-Avancem va fer ahir balanç davant la premsa dels dos primers anys del mandat. Carles Vega, president del grup municipal, va lamentar la “manca de gestió” de Ros, del qual va dir que “actua com si encara tingués majoria absoluta, amb total insensibilitat a les demandes de la ciutadania i falta real de voluntat de diàleg amb l’oposició”. Segons Vega, “l’actual govern de la Paeria, ja sigui per resistència, per desinterès o per indolència, destaca sobretot per l’incompliment de compromisos, tant amb la societat civil com amb la resta de partits, dels quals no ha dut a terme ni les propostes de resolució aprovades per unanimitat”.

Vega va citar el projecte de Torre Salses, la gestió de la concessionària d’aigües de Lleida i la venda del solar annex a la Llotja com a exemples d’ocultació d’informació. També acusa l’equip de govern de Ros d’actuar contra el català amb la modificació del reglament d’ús de la llengua catalana a la Paeria, i contra la memòria històrica per no haver permès canviar el nom d’alguns carrers de Lleida, que encara porten noms d’alcaldes i càrrecs franquistes.

Vega va destacar que va ser ERC un dels grups que van promoure la comissió municipal de transparència i les auditories a les diferents concessionàries. Carles Vega també va mostrar preocupació pel que fa a la gestió econòmica de l’Ajuntament. “El pla de sanejament deixa Lleida sense inversions importants els pròxims quatre anys”, va advertir. Vega va concloure que el grup continuarà treballant “en el doble aspecte fiscalitzador i propositiu” durant el que queda de mandat municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Netanyahu assegura que entrarà a Rafah amb o sense acord

barcelona
RIPOLL

Eloi Badia: “L’extrema dreta no té cabuda a Catalunya, ni en català ni en castellà”

RIPOLL
política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona
estat espanyol

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires