Política

De Gispert no hauria deixat entrar la Guardia Civil al parlament

“Jo no els deixaria entrar. Turull els ha impedit el pas al Palau . Que entrin al Congrés, que tenen molt més feina” ha escrit al Twitter

L’expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha afirmat al Twitter que ella no hauria deixat entrar la Guardia Civil.

“Jo no els deixaria entrar. Turull els ha impedit el pas al Palau . Que entrin al Congrés, que tenen molt més feina”, ha assegurat De Gispert en un missatge , en al·lusió a l’actitud inicial del conseller de Presidència de donar ordres de no deixar entrar els agents de la Guàrdia Civil dins de les dependències al Palau de la Generalitat.

Núria de Gispert, exdirigent d’Unió i actualment militant a Demòcrates de Catalunya, formació independentista que forma part del grup de Junts pel Sí al Parlament, finalment ha esborrat el missatge del seu compte de Twitter.

Agents de la Guàrdia Civil han anat aquest matí al Palau de la Generalitat i al Parlament per requerir documentació relativa a la investigació que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha obert a l’exconseller de Justícia Germà Gordó pel seu presumpte paper en el finançament il·legal de CDC



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.