Política

tribunals

cas 3%

El TSJC suspèn l’interrogatori de Gordó per malaltia del seu advocat

El magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès la declaració de l’exconseller de Justícia Germà Gordó prevista per dilluns que ve, a causa que el seu advocat, Cristóbal Martell, es troba ingressat en un centre mèdic per malaltia.

En una providència, el jutge del TSJC Carlos Ramos ha acordat suspendre també la declaració del tresorer de CDC Andreu Viloca, tenint en compte que el seu interrogatori s’havia fixat per “contrastar les dades que pogués haver facilitat” Germà Gordó, per això el magistrat creu que “no té sentit mantenir-la”.

La suspensió de la declaració de Gordó s’ha acordat a petició del seu lletrat, Cristóbal Martell, que ha comunicat a la sala que està malalt i ingressat en un centre mèdic, cosa que haurà d’acreditar mitjançant el corresponent certificat.

El magistrat del TSJC ha ajornat l’interrogatori de Gordó, just l’endemà d’enviar la Guàrdia Civil a la Generalitat i el Parlament amb requeriments judicials a la recerca de l’agenda i els correus electrònics de l’exconseller de Justícia, amb la finalitat d’aclarir la seva possible implicació en la trama de presumpte finançament il·legal de CDC del “cas 3%”.

El TSJC va acordar el mes de juny passat una investigació a Gordó, després que el jutge del Vendrell (Baix Penedès) que va obrir el cas del 3% li detallés els indicis del seu presumpte paper d’intermediació en la trama de suposat pagament de comissions d’empresaris a CDC a canvi de l’adjudicació d’obres públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia