Política

Cas Palau

Fèlix Millet: “No sé on són els deu milions del Palau, molta gent cobrava en negre”

El saquejador confés del Palau de la Música Fèlix Millet, que espera sentència per l’espoliació de la institució cultural, ha assegurat avui que desconeix on van anar a parar els gairebé deu milions d’euros desviats la destinació dels quals no s’ha pogut acreditar, perquè “hi ha molta gent que cobrava en negre”.

En declaracions a l’emissora Catalunya Ràdio, Millet ha afirmat que no té “ni idea” de quan pot sortir la sentència del judici per l’espoliació, en el que el fiscal va rebaixar dels 27 anys i mig fins als 14 anys i 9 mesos de presó la seva petició per a l’exresponsable del Palau de la Música, després que incriminés CDC en el cobrament de comissions a través de la institució cultural.

Millet ha afirmat que desconeix la destinació dels gairebé 10 milions desviats del Palau que la investigació judicial no va poder acreditar on van anar a parar: “Els deu milions que falten? No ho sé. Déu me’n guard. Si ho sàpigues ja ho hagués dit. No sé si han fet bé els números. Hi havia molta gent que cobrava en negre”.

El saquejador confés ha explicat que passarà l’estiu a casa seva a L’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), on suporta la calor estiuenca sense poder nedar a la piscina del seu xalet, perquè s’està recuperant d’una operació a l’esquena que també li impedeix caminar més enllà de deu o vint metres seguits.

“No puc ni nedar. Fa molta calor i m’he de posar a la piscina com si em dutxés, però no puc nedar”, s’ha queixat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia