Política

terrorisme

atropellament mortal

Els partits catalans condemnen l'atemptat i suspenen els seus actes

Els partits polítics catalans han condemnat l’atemptat terrorista d’avui a Barcelona, han expressat la seva solidaritat amb les víctimes i han suspès tots els seus actes. En un comunicat, el Partit Demòcrata ha expressat el seu “sincer condol a famílies i amics de les víctimes i afectats” i agraeix la feina dels serveis d’emergència i dels cossos policials. També ERC ha condemnat “sense pal·liatius” l’acció terrorista i ha ofert tot el seu afecte i condol als familiars i amics de la víctimes i dels ferits. Esquerra Republicana també ha suspès tots els seus actes previstos per avui.

El PSC ha expressat que comparteix un “immens dolor i la indignació de la ciutadania de Barcelona i del conjunt de Catalunya per l’actuació criminal” de la Rambla. “Colpejats per l’atac criminal, traslladem el condol a les famílies de les víctimes mortals i el nostre desig de recuperació a les persones ferides”, afegeix el PSC en un comunicat.

Els socialistes catalans mostren el seu convenciment que “l’única resposta possible és la unitat de la ciutadania de Catalunya i del conjunt d’Espanya. Lliures, diversos, iguals, solidaris i sense por. No ens dividiran”. Amb motiu de l’atemptat, el PSC ha suspès la seva agenda política fins dilluns que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia