Política

procés sobiranista

El cap dels populars a l’Eurocambra avisa Catalunya que “el fonament de la UE és l’imperi de la llei”

L’alemany Manfred Weber assegura que en els darrers dies s’han vist “radicals que han cremat banderes espanyoles i europees” a Catalunya

L’eurodiputat i líder del grup del Partit Popular Europeu (PPE) a l’Eurocambra, Manfred Weber, assegura que “el fonament de tot, de la Unió Europea, és l’imperi de la llei, de l’estat de dret”. Aquesta ha estat la resposta de l’alemany a la pregunta d’un corresponsal espanyol, que li ha demanat aquest dimarts si considera que és el moment de les institucions europees d’expressar-se sobre Catalunya. “Hem d’acceptar l’estat de dret i la constitució, si no, estem perduts. Fins i tot la democràcia està perduda”, ha dit. A més, ha assegurat que els últims dies “radicals han cremat banderes espanyoles i europees”. “Jo estic encantat de ser bavarès i tenir passaport alemany i sóc un europeu convençut”, ha apuntat el president del grup dels populars des d’Estrasburg, on aquesta setmana se celebra sessió plenària del Parlament Europeu. Segons ell, “la identitat no ha de ser motiu de conflicte” i per al PPE es tracta “d’una combinació d’identitats i no de seguir aixecant fronteres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia