Política

ETA inicia un debat intern per decidir la “funció i cicle de l’organització”

Diuen, en un comunicat, que volen treballar “per facilitar l’acumulació de forces que aconsegueixi dur a terme el dret a decidir”

En un comunicat remès en el diari Gara, l’organització terrorista assenyala que ha “engegat” un debat intern i que “farà una lectura mirant cap enrere, analitzarà la seva història i el camí dut a terme des del canvi d’estratègia fins ara”.

“Mirarem cap endavant, per prendre decisions sobre la funció i el cicle d’ETA”, afegeix el comunicat, en el qual també s’indica que el debat s’ha vist retardat, entre d’altres qüestions, “per no entorpir debats que s’estaven desenvolupant en l’esquerra abertzale”.

D’altra banda, emmarquen la decisió que assumeixin dins el que ha de “fer ETA perquè el procés independentista popular que s’ha iniciat es desenvolupi en les condicions més adequades, per facilitar l’acumulació de forces que aconsegueixi dur a terme el dret a decidir”.

Finalment, adverteix que “podria haver-hi pressió politicomediàtica per condicionar negativament les conseqüències i els beneficis del desenvolupament del debat” i assenyalen que “la militància té ara la paraula i la decisió sobre la proposta posada damunt la taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia