Política

setge a l'1-O

El DOGC publica avui la suspensió de la llei de transitorietat

L’edició d’aquest dimarts del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya també publica la suspensió de la llei del codi tributari català i del recurs contra algunes partides dels pressupostos

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui la providència del Tribunal Constitucional (TC) d’admissió a tràmit del recurs d’inconstitucionalitat i suspensió de la llei de transitorietat jurídica i fundacional de la República aprovada pel Parlament. L’edició d’aquest dimarts del DOGC també publica la suspensió de la llei del codi tributari català i del recurs interposat contra algunes partides dels Pressupostos de la Generalitat.

El diari oficial de Catalunya ja va publicar ahir la suspensió cautelar de la llei del referèndum, onze dies després de l’admissió a tràmit per part del TC del recurs d’inconstitucionalitat interposat pel Govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia