Política

setge a l'1-O

El Suprem assegura que la intervenció dels comptes no ha quedat en suspens amb l’admissió del recurs

Fonts del tribunal asseguren que ara s’obre un termini de deu dies perquè les parts presentin al·legacions, i després els magistrats decidiran sobre la petició de suspensió

Fonts del Tribunal Suprem insisteixen que la intervenció dels comptes de la Generalitat per part del Ministeri d’Hisenda no ha entrat en suspens malgrat que el Tribunal ha admès a tràmit aquest dimarts el recurs que ha presentat la Generalitat.

Segons aquestes fonts, el fet que l’escrit del Govern hagi estat admès a tràmit no implica la suspensió cautelar automàtica. Destaquen que el Tribunal ha d’obrir ara un període de deu dies –en què les mesures de Montoro seguiran en vigor- perquè les parts presentin al·legacions abans de pronunciar-se sobre aquesta qüestió.

Les mateixes fonts insisteixen que el recurs de la Generalitat només incorporava una petició perquè s’adoptin mesures cautelars, i no ‘cautelaríssimes’, que serien les úniques que forçarien els magistrats a adoptar una decisió en 48 hores. La versió del Suprem contradiu la del vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, que dona l’ordre per suspesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia