Política

Albert Rivera dóna suport a les detencions a Catalunya

El líder de Ciutadans demana “als que volen donar un cop a la democràcia” que “desisteixin”

El líder de Cs, Albert Rivera, ha expressat aquest dimecres el suport de la seva formació a les detencions de càrrecs públics que estan tenint lloc a Catalunya. Segons Rivera, són càrrecs que “podrien estar incomplint les lleis i destinant diners públics al que el TC ha considerat una il·legalitat”, i la seva formació dona “tot el suport a les forces de seguretat, als que defensen les lleis democràtiques”.

Per aquest motiu ha demanat “als que volen donar un cop a la democràcia que desisteixin”. “És sorprenent que alguns que trituren les sentències judicials i es vanaglorien que ningú els inhabilitarà ara s’enfadin perquè la policia actua o perquè un jutge diu que cal investigar”, ha afirmat. Segons Rivera, “no hi ha mitges tintes: o estem amb la llei i els demòcrates o estem amb els que se salten la llei”.

En declaracions des del Congrés dels Diputats, Rivera ha advertit que “si els consellers estiguessin complint les lleis aquest tema no seria tema de debat avui, però evidentment quan uns senyors decideixen tirar-se pel precipici tan la justícia com el govern han d’impedir la violació de les lleis i l’ús de diners públics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.