Política

Els policies enviats per Zoido cobraran entre 40 i 110 euros al dia, menjar i allotjament a part

El ministre de l’Interior informa als sindicats policials, però no dóna dades sobre quants policies pensa desplaçar a Catalunya

Els policies destinats a Catalunya dins del dispositiu extraordinari organitzat amb motiu del referèndum independentista de l’1 d’octubre percebran entre 40 i 110 euros diaris en concepte de dieta, al marge de l’allotjament i la manutenció.

La Direcció General de la Policia ha comunicat aquestes xifres als representants sindicals, que al seu torn ho han fet arribar als funcionaris policials.

Segons aquesta informació, les quantitats a percebre varien en funció de les condicions en les quals siguin desplaçats els policies.

Així, els funcionaris que s’allotgin a casernes del Ministeri de Defensa percebran 110 euros diaris, els dels vaixells 95, els que dormin en hotels 80 i els que ja estan destinats a les Direccions de Policia de Catalunya 40 euros.

Són compensacions íntegres per cada dia que formin part del desplegament, al marge de l’allotjament i de la manutenció, gestionat directament pel ministeri de l’Interior amb els llocs en els quals s’allotgin.

Els sindicats policials havien demanat a la Direcció General que fes públiques les quantitats a percebre els milers d’agents que s’han desplaçat o es desplaçaran a Catalunya davant l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia