Política

Ordre de tancar els webs dels col·legis

El TJSC autoritza a bloquejar webs o dominis publicitats en qualsevol compte o xarxa social dels membres del govern

El Tribunal Superior de Justícia va ordenar ahir a la tarda desactivar tres webs sobre l’1-O i bloquejar qualsevol lloc o domini similar. La magistrada Mercedes Armas, instructora de la causa derivada de la querella de fiscalia contra el govern,autoritza a bloquejar webs o dominis publicitats en qualsevol compte o xarxa social oficial de qualsevol membre del govern i que informin directament o indirecta de com accedir a continguts relacionats amb l’1-O.

El president, Carles Puigdemont, va piular ahir un segon enllaç per saber els col·legis electorals i les meses de l’1-O. “No es poden posar portes al camp”, va escriure.

Igualment, el TSJC faculta la Guàrdia Civil perquè remeti als proveïdors de serveis d’internet i de xarxes d’accés a telecomunicacions les dades necessàries per “bloquejar, inhibir l’accés i/o redireccionar les esmentades pàgines o es faci extensiu a d’altres”. La resolució va ser notificada a cadascuna de les parts personades, amb efecte immediat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia