Política

Iceta demana “serenor, la convicció i el compromís” als socialistes en dies de “tempesta i fúria”

El líder del PSC lamenta els “insults, les pintades” i que s’hagi “intentat pressionar” els alcaldes del seu partit

  • VÍDEO: Nova entrada de Miquel Iceta al seu perfil de Youtube.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat “serenor, convicció, compromís i defensa de les idees” als socialistes catalans en uns dies que considera de “tempesta i fúria”.

En una nova entrada al seu espai digital , Iceta ha fet una crida a la tranquil·litat. “Convençuts que el temps ens donarà la raó, però que com més aviat ens la doni més entrebancs i problemes ens estalviarem”, ha afegit.

Iceta, que ha insistit que “sortir de la legalitat no és mai una solució”, ha defensat així que la resposta “concreta” passa per votar “sobre un nou acord” que no impliqui “trencar definitivament” l’Estat: “Aquesta seria l’última de les solucions, no pot ser la primera de les preguntes”, ha afegit en advertir també que si algú esquiva la llei “les conseqüències són inevitables”.

En un missatge de poc més d’un minut, Iceta ha lamentat – “a sobre que nosaltres hem avisat del que passaria”- que els PSC hagi rebut “insults i pintades” i que s’hagi “intentat pressionar” els seus alcaldes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia