Política

Setge al procés sobiranista

En llibertat el jove que va clonar el web de l’1-O amb el nom de Rajoy

La desena de persones citades avui per haver clonat webs del referèndum han quedat en llibertat, però acusats de desobediència

El jove que va crear la pàgina marianorajoy.cat que remetia al web oficial del referèndum, ha quedat avui en llibertat provisional després de negar-se a prestar declaració davant la Policía Nacional a Barcelona, que l’havia citat per un delicte de desobediència.

Segons han informat fonts policials, una desena de persones han estat citades avui a declarar com investigades davant comissaries de la Policia Nacional a Barcelona, Girona i Tarragona, acusats de crear rèpliques dels webs sobre el referèndum que han estat tancades per ordre judicial.

Els detinguts, que estan acusats d’un delicte de desobediència, han quedat en llibertat després de comparèixer davant la policia, a l’espera d’acudir davant del jutge quan els citi, per un delicte de desobediència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia