Política

Puigdemont: “M’admira i m’emociona la valentia de milers de ciutadans”

El president afirma: “Avui l’Estat espanyol ha arribat a cotes de vergonya que l’acompanyaran per sempre” i també que “a nosaltres, la dignitat, la valentia i el coratge ens acompanyaran sempre”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet unes breus declaracions, després de les actuacions policials contra els col·legis electorals: “Queda clar el que ens juguem amb jornades com la d’avui. Pilotes de goma, porres, contra gent que s’havia reunit pacíficament. Esta tot dit. Avui l’Estat espanyol ha arribat a cotes de vergonya que l’acompanyaran per sempre.” No ha dubtat a dir que el que s’ha viscut avui a primera hora es pot qualificar de “brutalitat policia injustificada”.

Poca estona més tard, Puigdemont ha enregistrat una declaració institucional que s’ha penjat a les xarxes. “En una nova operació repressora, no han impedit que molta gent estigui votant, també els consellers i jo mateix. No han impedit que molta gent continuï fent cua.” El president, que ha fet referència al fet que molts estan tornant als col·legis violentats, ha manifestat: “La indignació per aquesta onada de repressió és una resposta lògica però la definitiva, serena i pacífica la fem tornant a anar on no han deixat anar, una altra vegada. I la resposta ve demà i els dies que vindran, per defensar dret dels catalans a decidir el seu futur. M’admira i m’emociona la valentia de milers de ciutadans que defensen les urnes i els col·legis. L’Estat només té la força per imposar les seves idees a Catalunya: porres contra urnes. Els uns mostren la vergonya que els acompanyarà sempre i els altres ensenyen una dignitat, una valentia i un coratge que ens acompanyaran sempre.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia