Política

Procés sobiranista

1-O

L’alcalde de Lloret demana als hotels del municipi que facin fora els policies que s’hi allotgen per l’1-O

En un comunicat conjunt, PDeCAT i ERC justifiquen aquesta decisió per les “dures i violentes càrregues” que es van viure aquest diumenge a Catalunya

Els grups municipals del PDeCAT i ERC de Lloret de Mar han emès un comunicat conjunt en el que insten els cossos i forces de seguretat a abandonar els establiments hotelers de la població on s’estan allotjant aquests dies.

Els dos grups, tal i com ha fet aquesta tarda Calellla, justifiquen aquesta decisió per les “dures i violentes càrregues” que van patir els catalans aquest diumenge per part de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional en l’operatiu per impedir l’1-O.

A més l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha volgut expressat públicament el seu rebuig a la presència d’aquests dos cossos policials a la població. “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots. Ells han demostrat no tenir-lo. A Lloret no els volem”, sentencia Dulsat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia