Política

trànsit

accident mortal

Un motorista mor en un xoc frontal a la C-14 a Peramola

És el tercer motorista que perd la vida aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

Un home de 48 anys resulta ferit en accidentar-se amb una moto a Collsuspina

El conductor d’una motocicleta ha mort aquest diumenge al vespre en un accident de trànsit a la C-14, a Peramola (Alt Urgell), segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta del tercer motorista mort aquest cap de setmana.

Dos turismes i una moto s’han vist implicats en un xoc frontal al quilòmetre 147 d’aquesta via. Com a conseqüència de l’impacte ha mort el conductor del vehicle de dues rodes i l’acompanyant ha resultat ferida menys greu.

Fins al lloc s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta ha estat la tercera víctima mortals a les carreteres catalanes aquest cap des setmana. Ahir dissabte van perdre la vida dos altres motoristes en dos accidents. El primer a la C--16 a Guardiola de Berguedà, en topar un tot terreny i una motocicleta, i el segon a la N-260 a Castelló d’Empúries, on un motorista va sortir de la via.

D’altra banda, un home de 48 anys ha resultat ferit greu aquest diumenge al migdia en accidentar-se amb la moto al quilòmetre 31,7 de l’N-141c a Collsuspina (Moianès). L’accident ha passat cap a un quart d’una de la tarda. Fins al lloc s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha evacuat el ferit a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

36 motoristes morts

Des del començament de 2017 i fins aquest diumenge ja són 36 els motoristes que han perdut la vida a les carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit demana al col·lectiu més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat i a la resta d’usuaris, respecte i actituds de protecció per reduir les víctimes.

Mobilitat fluïda

Durant el cap de setmana ha predominat la fluïdesa al conjunt de la xarxa viària catalana, si bé divendres a la tarda hi va haver restriccions de trànsit a la C-16 a Bagà en sentit nord a causa d’un incendi i ahir al matí es van registrar aturades a la N-145 en direcció a la frontera andorrana.

Pel que fa a l’operació tornada d’aquest diumenge cap a l’àrea metropolitana de Barcelona, s’han registrat aturades a les següents de fins a 5 km a l’AP-7 a Sant Celoni, a causa d’un accident que ha restringit un carril; de 4 km a la C-55 a Castellgalí; a la C-17 hi ha hagut retencions de 3 km a Ripoll, 6 km a l’Ametlla del Vallès, per un accident que ha tallat un carril, i de 3 km a Lliçà de Vall; a la C-16, 1,5 km a Guardiola de Berguedà i 1 a Cercs; a la C-35, 3 km a Cardedeu i 2 km a Sant Celoni; 1,5 km a la · C-31, a Sant Pere de Ribes i 2 km a la N-340 a l’Arboç.

Per minimitzar les afectacions viàries s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Cercs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona