Política

La Intersindical-CSC crida a la vaga general el proper dimecres, 8 de novembre

L’organització i insta els sindicats majoritaris a sumar’s-hi

El sindicat justifica la mobilització per la “precarietat” laboral i reclama la derogació del decret de la Moncloa que facilita el trasllat de seus d’empreses fora de Catalunya

La Intersindical-CSC ha convocat una vaga general el proper dimecres 8 de novembre, a partir de les 00.00 hores, i ha fet una crida a què s’hi afegeixin altres sindicats. L’organització havia preavisat l’aturada entre el dilluns 6 i el dijous 9 de novembre.

El sindicat convoca la mobilització per protestar contra “la precarietat instaurada en el món laboral” com a conseqüència de les successives reformes laborals dels darrers anys i també en protesta per “l’empobriment de la classe treballadora” a causa de les rebaixes salarials.

La mobilització també es fa per exigir la derogació del decret del govern espanyol del passat 6 d’octubre per facilitar el trasllat de seus socials d’empreses fora de catalunya. Intersindical-CSC denuncia que la mesura té “efectes lesius en el món del treball i teixit productiu català, afavorint la deslocalització d’empreses del nostre país i afectant greument l’economia catalana i la classe treballadora”.

La central, que insisteix que la convocatòria no té “cap tipus de relació de context polític”, considera que “seria desitjable que els grans sindicats s’hi sumessin per denunciar la precarietat en què viuen àmplies capes de la societat catalana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia