Política

La Crida a la Solidaritat torna avui amb un acte per la llibertat

Yann Chouq, un veterà advocat belga i lluitador pels drets humans que l’any 1974 es va implicar en la denúncia de les il·legalitats comeses en el procés contra Salvador Puig Antich, serà l’encarregat d’obrir avui l’acte convocat per la Crida a la Solidaritat per reclamar la llibertat dels presos polítics. L’hora és a dos quarts de vuit del vespre al paranimf de la UB, el mateix lloc on va néixer i morir aquesta plataforma en defensa del fet nacional català.

A l’acte, convocat poc després de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, hi havia de participar el conseller de Justícia, Carles Mundó, que havia confirmat la seva assistència abans que l’Audiencia Nacional decidís empresonar-lo. En el seu lloc hi intervindrà l’exconseller Joan Manuel Tresseres. Les companyes de Cuxart i Sánchez també hi prendran un paper actiu.

Després de l’acte d’avui, la Crida estudia donar continuïtat a la protesta amb un seguit d’accions reivindicatives. Un dels objectius és el d’internacionalitzar el cas català amb la realització d’actes a l’estranger. No es descarta la realització d’accions al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia