Política

Setge al procés sobiranista

Albano-Dante Fachin: “El 21-D cal arrasar als del 155”

El fins fa poc líder de Podem Catalunya alerta que en els darrers mesos s’han empresonat activistes i s’ha desencadenat la violència contra la ciutadania

Avisa que “no es pot acceptar com a normal” el que està passant a Catalunya

El fins fa poc secretari general de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, creu que a les eleccions del 21 de desembre “cal arrasar als del 155, a la gent que empresona, als que ordenen colpejar la població i als que es posen de perfil”.

Fachín ha fet aquestes declaracions just abans de participar a la manifestació a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos, on ha denunciat que en els darrers mesos “s’han posat a presó activistes, s’ha pegat als ciutadans i la violència contra la ciutadania s’ha desencadenat”. “No ens podem posar de perfil en una situació així”, ha indicat.

Segons ell, “el que passa a Catalunya no és normal i no es pot acceptar com a normal”. “Més enllà de les idees de cadascú, el 21-D s’ha de tenir memòria i no és moment de passar pàgina, sinó de donar una resposta contundent com la que farà avui la gent de Catalunya”, ha subratllat.

L’exsecretari de Podem ha avisat que “un poble que té memòria no passa pàgina i reacciona en conseqüència a aquesta memòria”. “Siguis independentista o no, per damunt de tot hi ha un poble que creu en la democràcia i que no està disposat a acceptar la violència com a manera de fer”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia