Política

tribunals

setge a l'1-O

Institucions Penitenciàries rebutja traslladar Sànchez a una presó catalana

L’expresident de l’ANC i número 2 de la llista de Junts per Catalunya havia sol·licitat anar a Quatre Camins per l’arrelament familiar i per la proximitat de la defensa

El ministeri d’Interior justifica que l’estada a un centre madrileny “facilita” les diligències que instrueix l’Audiencia Nacional

La Secretaria General d’Institucions Penitenciàries espanyola ha denegat a l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sànchez el trasllat a la presó de Quatre Camins, segons ha informat el Ministeri d’Interior. L’ara número dos de la llista de Junts per Catalunya a les properes eleccions del 21 de desembre va sol·licitar el canvi de centre amb l’argument de l’arrelament familiar, la proximitat de la defensa i la disposició necessària a acudir a totes les crides judicials.

Institucions Penitenciàries justifica el seu rebuig a la petició pel fet que l’investigat estigui en una presó de Madrid “facilita” la pràctica de les diligències del jutjat que porta el cas, el número 3 de l’Audiència Nacional, amb seu a la capital espanyola.

A més afirma que les al·legacions de Sànchez “no desvirtuen” la resolució per “no conculcar” el dret a les seves comunicacions ni el dret a la defensa.

Sànchez pot presentar ara un recurs d’alçada davant del ministeri d’Interior en el termini d’un mes des de la notificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia